На 18-ти август ще се обявят незаетите места в самостоятелните детски

...
На 18-ти август ще се обявят незаетите места в самостоятелните детски
Коментари Харесай

Предстои ново класиране в детските ясли на Варна през август

 На 18-ти август ще се обявят незаетите места в независимите детски ясли, а на 25-ти август ще се извърши ново класиране, оповестяват от дирекция " Здравеопазване “ към Община Варна. 459 деца са признати във второто за годината класиране на 24-ти юли. От тях  по първо предпочитание са признати 92%, по второ – 1 %, а по трето – 7%. Родителите би трябвало да потвърдят приема до 14-ти август в това число на място в детската ясла, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Децата ще постъпват по авансово направен график от шефа на съответната детска ясла, съгласно епидемиологичната конюнктура. 

Във връзка с въпроси от страна на родители от дирекция " Здравеопазване “ напомнят, че прекачване на класирани малчугани от една детска ясла в друга не се позволява. Редът за смяна на желанието за банкет на към този момент класирано дете включва отвод от актуалното класиране и подаване на ново заявление за присъединяване в последващо класиране. 

Заради идни ремонтни действия няма да има банкет в идното класиране в детски ясли №5 " Чуден свят “ и №7 " Роза “.  Децата, които остават в тях,  ще бъдат ориентирани в други детски заведения, като подробна информация родителите могат да получат от шефовете на двете ясли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР